VALİLİK BAYRAMLAŞMASI

VALİLİK BAYRAMLAŞMASI
Düzce Valiliği tarafından Ramazan Bayramı için İl Müftülük salonunda Bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzce Valisi Adnan Yılmaz´ın ilk bayramındaki törene yoğun ilgi oldu. Vali Adnan Yılmaz bayram kutlaması için yaptığı konuşmada ´ Her gününüz böyle olsun. Sevinci paylaşıyoruz coşkuyu paylaşıyoruz´ dedi.
Ramazan Bayramı için ilk kutlama töreni Düzce Valiliği tarafından gerçekleştirildi. İl Müftülük salonunda yapılan törene Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Ağır Ceza Reisi Faruk Şener başta olmak üzere resmi kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vali Adnan Yılmaz´ın Düzce´deki ilk bayramına katılımın yoğun olduğu görüldü.  İl Müftüsü Selami Emen´in duasının ardından bir konuşma yapan Vali Yılmaz, ´ Hepinize katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Her günümüz böyle olsun, sevinci de coşkuyu da paylaşalım´ dedi.