BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Düzce Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni tüm personelin katılımıyla belediye meydanında yapıldı

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA
Düzce Belediyesi´nin geleneksel bayramlaşma töreni tüm personelin katılımıyla belediye meydanında yapıldı. Törende bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram personeline hitaben ´ Sizlerle çok işler başardık, başarmaya da devam edeceğiz´ dedi.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan Bayramı kutlama programı belediye önünde, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Osman Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Belediye işçi ve memurları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Bayram kutlamalarında ilk konuşmayı Belediye Memurları Sendikası temsilcisi Asiye Durnacı yaptı. Ardından belediye işçileri adına Belediye İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Kefeli, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Milletvekilleri Osman Çakır ile Fevai Arslan yaptılar. Tüm konuşmacılar Ramazan ayını kutlayarak, herkese hayırlı olması temennisinde bulundular. Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada her yıl düzenli olarak bayramlaşma programı düzenlediklerini ifade ederek ´ Güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık ve bayram günlerine kavuştuk. Herkesin bayramını kutluyorum. Güzel bir ayda yoğun bir etkinlik programı gerçekleştirdik ve hizmetlerimizi artırarak sürdürdük. Ben tüm bunları gerçekleştiren sizlere teşekkür ediyorum´  dedi. Konuşmaların ardından katılımcılara bayram ikramları sunuldu.