HABERLER
01-01-2010 23:59

30 AĞUSTOS RESEPSİYONU

30 AĞUSTOS RESEPSİYONU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90’ıncı yıldönümü nedeniyle Düzce Valisi Adnan Yılmaz tarafından hükümet konağı havuzlu bahçesinde

30 AĞUSTOS RESEPSİYONU
30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 90´ıncı yıldönümü nedeniyle Düzce Valisi Adnan Yılmaz tarafından hükümet konağı havuzlu bahçesinde resepsiyon düzenlendi.  Vali Adnan Yılmaz ve eşi Aysel Yılmaz tarafından düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile askeri erkan katıldı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram resepsiyona eşi Elka Bayram ile birlikte katıldı. Valiliğin havuzlu bahçesinde yapılan resepsiyon için özel düzenleme yapıldı. Havuzun her iki tarafında yeşil alanda özellikle şahit ve gazi aileleri için masalar hazırlandı. Havuzlar ışıklandırıldı. Resepsiyon saatinin başlamasıyla birlikte Vali Adnan Yılmaz eşi Aysel Yılmaz ile birlikte tüm davetliler ile tek tek tokalaştılar. Başkan İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram da davetliler ile yakından ilgilendiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde de 30 Ağustos için hazırlanan pasta kesildi ve davetlilere ikram edildi.