ESNAFLARIN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİDİR

ESNAFLARIN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİDİR

Esnaf gezisini aralıksız olarak sürdüreceğini belirten Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram , Düzce´deki yerleşik esnafın görüşlerini önemsediklerini vurgulayarak ´ Esnaflarımızın Düzce´ye bakışları belediye hizmetleri açısından hem önemli hem gereklidir. Bu nedenle esnaf gezilerini zaman ayırarak sürdüreceğim´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerini İstanbul caddesi ve Mehmet Akif caddesi üzerinde bulunan esnaflarla sürdürdü. Başkan Bayram  bu arada Park taksi yazıhanesindeki şoförler ve Düzce´nin ünlü kolonya üreticisi Servet Bucurgat ile de sohbet etti. Esnaf gezileri için özel zaman ayırdığını belirten Başkan Bayram ´ Özellikle Düzcemiz´in yerleşik esnafının görüşleri bizim için önemli. Düzce´ye bakışları ve önerileri belediye hizmetleri açısından bize yararlı oluyor. Hem kendi işkollarına ilişkin sorunları görüşüyoruz hem de bölgelerine ilişkin sorunları görüşüyoruz´ dedi.