CAMİLER HAFTASI ZİYARETİ

CAMİLER HAFTASI ZİYARETİ
1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Selami Emen ve yardımcıları Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Düzce´de bir dizi program düzenleniyor. Hafta nedeniyle Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve yardımcıları Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Ziyarette İl Müftüsü Selami Emen program hakkında Başkan Bayram´a bilgi sundu. Başkan İsmail Bayram camilerin ibadet yeri olduğunu belirterek ´ Camilerin dışı kadar içindeki ibadet de önemlidir. Camiler bizim olmazsa olmazımızdır´ dedi.