DAFOK SERGİSİ İLGİ ÇEKTİ

DAFOK SERGİSİ İLGİ ÇEKTİ

DAFOK (Düzce Amatör Fotoğrafçılar Kulübü) tarafından organize edilen Kadrajımdan Yansımalar III. Fotoğraf Sergisi, Düzce Belediyesi´nin de destekleriyle Mansur Bayram Caddesi ve Spor Sokak´ın kesiştiği meydanlık alanda gerçekleştirildi. Açılışı Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ile İl Müftüsü Selami Emen yaptı.

Kulüp üyesi 23 kişiye ait 66 fotoğrafın sergilendiği etkinlik Düzceliler tarafından ilgi ile izlendi. Kulübün temel hedefinin fotoğraf sanatının tanıtımına katkıda bulunmak ve bunu Düzcelilerle paylaşmak olduğunu ifade eden DAFOK yöneticileri, yaptıkları açıklamada şu cümlelere yer verdi: " İçindeki amatör ruhtan ve profesyonelliğinden vazgeçmeyecek olan DAFOK, fotoğraf sanatının görsel sanatlar içerisinde-özellikle sanal sosyal paylaşım ortamlarının git gide arttığı günümüzde-iletişim sağlama ve kitlelere ulaşmanın, kişinin kendisini ifade edebilmesinin en kolay yollarından biri olduğuna inanmaktadır. Çünkü bazen binlerce kelimenin anlatamadığını bir fotoğraf karesi anlatabilmektedir. Biz DAFOK üyeleri, fotoğraf sanatının, sadece güzel anılarımızın ölümsüzleştirilmesi olmadığına inanıyoruz. Sanat olgusu, var oluşu gereği zaten buna aykırıdır. Bu amaçla III. sergimizi aynı heyecanla düzenlemekteyiz. 11 Kasım´da Yedigöller Milli Parkı gezisi, 18 Kasım´da ise 6 hafta sürecek olan Fotoğrafçılık Kursu, yakın tarihli etkinliklerimiz arasındadır. Toplumlara yön verme özelliğine sahip en önemli etkenlerden biri olan kitle iletişim araçlarının da desteğini yanımızda hissetmek mutluluk verici´ DAFOK Sergisi Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edildi.