HABERLER
01-01-2010 23:59

ATATÜRK KALPLERDE YAŞATILIYOR

ATATÜRK KALPLERDE YAŞATILIYOR

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Atatürk’ün 74’üncü ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

ATATÜRK KALPLERDE YAŞATILIYOR
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Atatürk´ün 74´üncü ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan İsmail Bayram mesajında Atatürk´ün ilkeleriyle, düşünceleriyle Türk halkının kalbinde yaşadığını vurguladı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın mesajı şu şekilde:  " Ulu önder Atatürk´ü ölümünün 74´üncü yıldönümünde bir kez daha anıyoruz. Kuşkusuz O aramızda değil, ama yaşıyor; kalplerde, düşüncelerde yaşıyor, ilkeleriyle yaşıyor. O, millet egemenliğine inanmış o çağdaş demokrasinin en geniş anlamda temellerini atmıştır. O bakımdan kendisini, yaptıkları karşısında minnetle anmak görevimizdir. Değerli bir asker, üstün nitelikleri olan bir kumandan, mümtaz bir devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk, muhteşem eseri olan bağımsız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ile bütün dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Sadece Türk milletinin kaderini değiştirmekle kalmayıp kazandığı Kurtuluş Savaşı ve gerçekleştirdiği devrimlerle dünyanın mazlum milletlerine de yol gösterici olan Atatürk´ün fikirlerini aradan geçen yıllara rağmen geçerliliğini korumaya devam etmektedir.
Aziz Türk Milletine çağdaş uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Atatürk´ün, çağdaş düşüncelere dayalı, gelişmeye, yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Cumhuriyetimizin kurucusu, düşünce ve devrimleriyle geçtiğimiz yüzyıla yön veren dünya liderlerinden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışın 74´üncü yıldönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.´´