BASKETBOL VE FUTBOLDAN PUAN GELDİ

BASKETBOL VE FUTBOLDAN PUAN GELDİ

İlimizi erkekler bölgesel basketbol liginde temsil eden Düzce Belediyespor ve Düzce Endüstri Meslek Lisesi takımlarının karşı karşıya geldiği müsabakayı Düzce Belediyespor zorlanmadan 101-39 kazandı. Karşılaşmada periyotlar 25-13,58-16,89-36 ve karşılaşma 101-39 bitti.
Süper Amatör Lig altıncı hafta maçında 6 puanı bulunan Düzce Belediyespor ile 12 puanı bulunan Gümüşova Belediyespor takımları karşı karşıya geldiler. Düzce Nurettin Zafer sahasında oynanan maça etkili ataklarla start veren Düzce Belediyespor 8. dakikada Engin´in kaydettiği golle 1 - 0 öne geçti. İlk yarı 1- 0 sona erdi. İkinci yarı da etkili bir futbol ortaya koyan futbol Düzce Belediyespor 81. dakikada Gökhan Sevim ve 90. dakikada Seyfettin´in kaydettiği gollerle sezonun üçüncü galibiyetini aldı.
Erkekler 2. Voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor İnegöl deplasmanında yenildi. İlk 2 seti kazanmasına rağmen sonraki setlerde üstünlüğü rakibine kaptıran temsilcimiz karşılaşmada İnegöl Belediyespor´a 3-2 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini aldı. İnegöl Belediyespor-Düzce Belediyespor arasındaki müsabakada setler 25-27,25-19 Düzce Belediyespor,25-22, 25-20 ve 15-8 İnegöl Belediyespor lehine bitti.