HABERLER
01-01-2010 23:59

MUHTARLIK HİZMET BİNASI AÇILDI

MUHTARLIK HİZMET BİNASI AÇILDI

Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan Düzce Merkez ve İlçelerde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarının yararlanacağı

MUHTARLIK HİZMET BİNASI AÇILDI

Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan Düzce Merkez ve İlçelerde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarının yararlanacağı ´Düzce İli Muhtarları Hizmet Binasının´ açılışı yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ köy ve mahallelerinde seçilmiş insanlar olarak muhtarlarımızın önemli görev ve sorumlulukları bulunmaktadır. Belediye olarak her zaman birlikte ve dayanışma içinde olduğumuz muhtarlarımız için sosyal, kültürel ve hizmet amaçlı bir tesis hazırladık, hayırlı olsun´ dedi.
 Belediyenin Kızılay sokakta bulunan tesislerinde hazırlanan hizmet binasının açılışı için bir tören düzenlendi. Tören öncesinde Düzce Belediyesi Mehter Takımı tarafından gösteri sunuldu. Ardından konuşmalara geçildi. Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Arapçiftliği muhtarı Muammer Ceylan yaptığı konuşmada Düzce´de muhtarların birlikteliği için bir ilkin gerçekleştirildiğini belirterek ´ Bize bu fırsatı ve imkanı sağlayan Belediye Başkanımız İsmail Bayram´a teşekkür ederiz´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada sosyal tesisin tüm muhtarlara hayırlı olmasını temenni ederek ´ Muhtarlarımız yerel yönetimlerin önemli seçilmiş hizmet insanlarıdır. Sorumlulukları fazladır. Belediye olarak Düzce ilinde bulunan tüm mahalle ve köy muhtarlarının yararlanabileceği bir ortam hazırlamak istedik ve bu projeyi geliştirdik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz hizmet binası, dinlenme, kültür amaçlı sosyal hizmet bölümleri ile görev amaçlı toplantı salonlarından oluşmaktadır. Modern bir ortam oluştu. Bu mekanın tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum´ dedi. Açılışa katılan Düzce Milletvekili Fevai Arslan da sosyal tesisin muhtarlar için önemli olduğunu vurguladı ve Başkan İsmail Bayram´ı  hizmetinden ötürü tebrik etti. Konuşmaların sonrasında Başkan İsmail Bayram,  Düzce´de görev yapan muhtarlar dernek başkanları, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı ve Muncurlu köyü muhtarı Osman Yaman, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Arapçiftliği muhtarı Muammer Ceylan ve Düzce İli Muhtarlar Derneği Başkanı Yakaköyü muhtarı Metin Özcan´a hizmet binası elektronik giriş kartlarını takdim etti. Daha sonra da tesiste tüm mahalle ve köy muhtarlarına giriş kartları verildi. Arapçiftliği muhtarı Muammer Ceylan da başkana hizmetinden ötürü plaket takdim etti. Daha sonra açılışa katılan tüm davetliler tesisi gezdiler. Katılımcılara yemek ikramı da sunuldu.  Kızılay sokak, Şakir Atağ iş merkezinde bulunan muhtarlık hizmet binasının açılışına Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Garnizon Komutanı jandarma kıdemli Albay Ramazan Akça İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile Düzce ilinde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarları katıldılar.