TÜM BRANŞLARDA GALİBİYET

TÜM BRANŞLARDA GALİBİYET
Düzce Belediyespor tüm branşlarda haftayı galibiyetle kapattı. Düzce Belediyespor Basketbol, Futbol ve Voleybol takımları rakiplerini yenerek üçer puan aldılar.
Düzce Belediyespor Basketbol takımı İstanbul Şişlispor ile 18 temmuz salonunda karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın periyotları Belediyespor-Şişli: 14-20/34-31/47-47/63-61 olarak gerçekleşti. Karşılaşmayı 63-61 önde kapayan Düzce Belediyespor ortaya koyduğu oyunla izleyicilerden büyük alkış aldı.
Nurettin Zafer Stadyumunda ise Düzce Belediyespor ile Konuralp Sinerji karşı karşıya geldi. Maçı baştan sona üstün getiren Düzce Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak ligdeki puan çizelgesine 3 puan daha ekledi.
Haftanın son maçında da Düzce Belediyespor Voleybol takımı Çevre gücü ile 18 Temmuz salonunda karşı karşıya geldi. Maça üstün başlayan Belediye Voleybol takımı  ilk seti 25-17 tamamladı. İkinci seti 25-16 kaybeden Voleybol takımımız daha sonraki setleri de 25-23 ve 25-20 kazanarak maçı galip tamamladı.