BAKAN FATMA ŞAHİN VE DÜZCE GEZİSİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Düzce ziyaretinde yoğun program uygulandı

BAKAN FATMA ŞAHİN VE DÜZCE GEZİSİ
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin´in Düzce ziyaretinde yoğun program uygulandı. Bakan Şahin tüm gününü Düzce´de geçirdi.  Gezi ve incelemelerin ardından Bakan Fatma Şahin akşam saatlerinde Düzce´den ayrıldı.
Düzce için özel program hazırlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin inceleme ve ziyaret programına Valilik ile başladı. Bakan Şahin daha sonra sırasıyla Düzce Belediyesi, AK Parti Teşkilatını ziyaret etti. Duraklar köyünde şehit polis Yalçın Güzeller ailesini ziyaret eden Bakan Şahin Aydınpınar tesislerindeki yemeğin ardından Eftenia, Pelemir tesislerinde inceleme yaptı. Bakanın programı Nilüfer Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi , Düzce Üniversitesi, Sevgi Evleri gezi ve incelemesi ile devam etti. Sevgi evleri programı sırasında davet alan Bakan Fatma Şahin Metek TOKİ konutlarında bir eve misafir oldu. Bakan, ziyaretlerinde özellikle çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı ve fotoğraf çektirdi.  Düzce´ye önemsediğini ve projelerini takip ettiğini belirten Bakan Fatma Şahin gün sonunda akşam saatlerinde şehirden ayrıldı. Bakanın programına başta Düzce Valisi Adnan Yılmaz ile Belediye Başkanı İsmail Bayram olmak üzere Düzce protokolü günboyu eşlik etti.