BAŞKANDAN KURUMLARA ZİYARET

Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce’de görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret etti

BAŞKANDAN KURUMLARA ZİYARET
Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´de görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret etti. Başkan Bayram kurumlarda nezaket ziyaretinin yanı sıra görüşmelerde de bulundu.
Yerel yönetimlerin en önemli organının belediye olduğuna dikkat çeken Başkan İsmail Bayram ´Resmi kurum ve kuruluşlarımız da kendi faaliyet alanları içinde Düzce´ye önemli hizmetlerde bulunmakta ve yatırımlar gerçekleştirmektedir. Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve bazı durumlarda işbirliği gerekmektedir. Bunun için görüşmelerde bulunuyoruz´ dedi. Başkan Bayram, Düzce´ye hizmette bulunan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerektiğine de değinerek ´ Bu çerçeve içinde de kurumlarımıza nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorum´ dedi.  Belediye Başkanı İsmail Bayram bir gün içinde Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, İl Afet ve Acil Durumu Müdürü Ali Kartal, Düzce İş-Kur İl Müdürü Celil Kuzu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve PTT Baş Müdürü Vedat Kandeğer´i makamında ziyaret etti.