HABERLER
01-01-2010 23:59

AK PARTİ EĞİTİM TOPLANTISI

AK PARTİ EĞİTİM TOPLANTISI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Düzce İl Eğitim Programı 29-30 Aralık 2012 tarihleri arası


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Düzce İl Eğitim Programı 29-30 Aralık 2012 tarihleri arası Düzce Pelemir Otelde yapıldı. İki gün boyunca gerçekleştirilen programın birinci gününe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksü, Düzce Koordinatöre İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Akademisyen Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu katıldı.
Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Milletvekilleri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Korkmaz, Osman Çakır, Fevai Arslan, İl Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyelerinin katıldığı toplantının ikinci gününün açılış konuşmasını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yaptı. Daha sonra Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımıcı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem eğitim konuşmaları yaptılar. Programda Düzce Milletvekilleri de Hükümet icraatları ve yerel yatırımlar üzerine konuştular. Programın son bölümünde de teşkilat çalışmaları interaktif şekilde gerçekleştirildi. Son oturumun başkanlığını da Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem yaptı. İki gün süren ve büyük ilgi ile takip edilen eğitim toplantılarının kapanışında İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ve İl Belediye Başkanı İsmail Bayram katılımcılara çeşitli hediyeler takdim ettiler.