HABERLER
01-01-2010 23:59

YARDIMLAR SURİYEYE ULAŞTI

YARDIMLAR SURİYEYE ULAŞTI

Düzce Belediyesi ile Düzce İnsani Yardımlaşma Derneği ( İHH) işbirliği ile düzenlenen ‘Düzce’den Suriye’ye Yardım Kampanyası’ sonuca ulaştı

YARDIMLAR SURİYEYE ULAŞTI

Düzce Belediyesi ile Düzce İnsani Yardımlaşma Derneği ( İHH) işbirliği ile düzenlenen  ´Düzce´den Suriye´ye Yardım Kampanyası´ sonuca ulaştı. Düzce´den toplanan yardımlarla yola çıkan TIR´lar Suriye´ye ulaştı. 
´Bir ekmek, Bir Battaniye´ sloganı ile sürdürülen kampanya sonucunda toplanan 131,5 ton un, 2 bin 225 adet battaniye yüklü 7 TIR törenle Suriye´ye doğru yola çıkmıştı. Düzce İHH´dan Dernek Başkanı Ali Kasım ve Düzce Belediyesi´nden de Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem´in nezaret ettiği konvoy Cilvegöz sınır kapısından geçerek Suriye´ye ulaşarak yetkililere teslim edildi. Yardımlar öncelikli olarak Halep, Hama ve İdlib şehirlerinde dağıtıldı. Düzce´den çok sayıda vatandaşın yanı sıra birçok Sivil Toplum Kuruluşu, iş adamları, firmaların, esnafların katkısı ile toplanan yardımlar Suriye´de mağdur, muhtaç ailelere ulaştırılacak. Kampanyaya büyük ölçekli yardımda bulunan kuruluşlar da şu şekilde açıklandı: Türkseven Şirketler Grubu, Er Yapı İnşaat, Halk Ekmek, İntaş A.Ş., Koç Beton, Oltan Fındık, Düzce Genç MÜSİAD, Düzce Kamyon TIR Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Tuna Lojistik, Şen Kardeşler Mobilya, Hundai Özenler Otomotiv, AK Parti Düzce Teşkilatları, Düzce TSO, İnci Petrol, Çesan Madencilik, Somuncu Baba Ekmek Fırını, Hakan Unlu Mamuller, Kılıç Ekmek Fırını, İsmail´in Yeri Et Lokantası, Ekşioğlu İnşaat, Özsoy İnşaat, Yerli Tekstil, Yeypaş A.Ş., Emir Taşlı Petrol.