HAFTASONU MAÇLARI

Düzce Belediyespor Basketbol takımı bu hafta rakibi Zonguldak Belediyespor’u farklı mağlup etti.

HAFTASONU MAÇLARI
Düzce Belediyespor Basketbol takımı bu hafta rakibi Zonguldak Belediyespor´u farklı mağlup etti. Üçüncü ligde oynamayı garantileyen Düzce Belediyespor Basketbol takımı 18 temmuz salonunda Zonguldak Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Düzce Belediyespor bunu skora da yansıttı ve sahadan 109-72 galip ayrıldı.  VOLEYBOL: Düzce Belediyesi Voleybol takımı en uzak deplasman olan Antalya Korkuteli deplasmanından galibiyetle döndü. 2.lig temsilcimiz Düzce Belediyespor setleri 27-25, 25-16 ve 25-23 kazanarak deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardı. FUTBOL: Süper Amatör Lig´in ikinci sezonunu ilk maçında Düzce Belediyespor ile Düzcespor Şıralık mahasında karşı karşıya geldi. Grubunda lider olan Düzcespor sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.