HABERLER
01-01-2010 23:59

TÜRK SANAT MÜZİGİ KOROSUNDAN MÜZİK GECESİ

TÜRK SANAT MÜZİGİ KOROSUNDAN MÜZİK GECESİ

Düzce Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından yılın ilk konseri Gençlik Merkezi Salonu’nda protokol ve davetlilere verildi.

Düzce Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından yılın ilk konseri Gençlik Merkezi Salonu´nda protokol ve davetlilere verildi. TRT Sanatçısı Ayşe Taş yönetimindeki koro birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, başarılarından dolayı ve gecenin anısına koro şefi Ayşe Taş´a plaket ve çiçek takdim etti.
Düzce Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu´nun ilk konserine büyük ilgi oldu. Konserin yapıldığı Gençlik Merkezi salonu protokol ve davetliler tarafından doldu. Geceye Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Alay Komutanı Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer başta olmak üzere Düzce protokolü, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldılar. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konser iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Koronun seslendirdiği eserleri zaman zaman davetliler de eşlik etti. Gecenin sonunda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kısa bir konuşma yaptı ve ´ Koromuzun seslendirdiği eserler gönül tellerimizi titretti. Koroya bize yaşattıkları güzel anlar için teşekkür ederim, salonu dolduran davetlilere de ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunarım´ dedi. Başkan Bayram, daha sonra da başarıları nedeniyle ve gecenin anısına koro şefi TRT sanatçısı Ayşe Taş´a plaket ve çiçek takdim etti.