HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KARSLILARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN KARSLILARLA BİRARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Karaca mahallesinde dernek oluşturma çalışmaları içinde bulunan Karslılar’la bir araya gelerek

BAŞKAN KARSLILARLA BİRARAYA GELDİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Karaca mahallesinde dernek oluşturma çalışmaları içinde bulunan Karslılar´la bir araya gelerek sorunlarını dinledi.  Düzce´de yaşayan herkesi kucakladıklarını belirten Başkan Bayram ´ Bu şehir,  içinde yaşayanlarla güzelleşiyor.  Sizlerin de katkısı ile Düzce daha iyi noktalara gelecek´ dedi. 
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, esnaf, resmi kurum ve kuruluş ziyaretleri, mahalle toplantıları başta olmak üzere çeşitli kesimlere yönelik ziyaretlerini genişleterek sürdürüyor. Başkan Bayram ziyaret programına dernekleri de aldı. Başkan bu çerçeve içinde Karaca mahallesinde dernek oluşturma çalışmaları içinde bulunan Karslılar´la da bir araya geldi. Lokal girişinde dernek hareketi önderi Battal Karadağ ve üyeleri tarafından karşılanan Başkan Bayram daha sonra toplantı gerçekleştirdi. Konuşmasına Düzce´de yaşayan herkesi kucakladıklarını belirterek başlayan Başkan Bayram ´ Dernekleşme çalışması içinde olduğunuzu biliyorum. Bu konuda destek olmamız gereken her konuda size yardımcı oluruz. Dernekler, belli amaçlarla, sorumluluklar yüklenen, sorunlarla uğraşan kuruluşlardır. Bu yüzden dernekleşmeler önemlidir. Ben de bunu önemsiyorum.  Bu şehir içinde yaşayanlarla güzelleşiyor. Dolayısıyla herkes bu şehirde daha iyi yaşamak için katkıda bulunur. Bu şehre her yönüyle ortak olur. Sizlerin de katkısı ile Düzce daha iyi noktalara gelecektir´ dedi.  Düzce´de Karslılar´ın büyük bir dayanışma içinde olduğunu belirten dernek hareketi önderi Battal Karadağ da yaptığı konuşmada Başkan Bayram´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi  ve ´ Başkan ziyareti ile bizi onurlandırmıştır. Biz de her birimiz bu havayı soluyan kişiler olarak Düzceliyiz. Bu şehrin nimetlerinden yararlanıyoruz. Geleneklerimizi göreneklerimizi yaşatmak için de dernekleşme ihtiyacı d uyduk.  Bize destekleriniz, hizmetleriniz için teşekkür ederiz´ dedi. Başkan Bayram daha sonra bölge sorunlarına ilişkin yöneltilen sorulara cevap verdi.