HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOLDA GALİBİYET

VOLEYBOLDA GALİBİYET

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ligde bir engeli daha aştı. Voleybol takımımız ligin güçlü takımlarından Bahçelievler

VOLEYBOLDA GALİBİYET
Düzce Belediyespor Voleybol takımı ligde bir engeli daha aştı. Voleybol takımımız ligin güçlü takımlarından Bahçelievler Belediyespor´u üstün bir preformansla yendi.
Erkekler 2.voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor Bahçelievler Belediyespor engelini 3-0´lık sonuçla aştı ve grupta 3. Sıraya yerleşti. 18 Temmuz spor salonunda yapılan karşılaşmada setler 28-26 (30 dakika),25-23 (26 Dakika) 25-23 (29 dakika) sonuçlandı. Temsilcimiz 17 Şubat 2013 Pazar günü deplasmanda Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak. Maç sonrası bir açıklama yapan takım antrenörü Murat Uzgit, takımının oyunundan memnun kaldığını belirterek ´ Maç güzel bir atmosfer içinde başladı. Oyuncularımın hepsinin gücü ortada. Zaten her biri profesyonel ve maç hırsını ve başarısını bilen sporcular. Buna göre de performanslarını ortaya koyuyorlar. İyi taktik ve güzel bir oyunla da galibiyet ve başarı geliyor. Ben hepsini kutluyorum ve bundan sonraki maçlar da aynı performansını göstereceğimizi belirtmek istiyorum´ dedi. Murat Uzgit bu arada 18 temmuz salonuna gelerek takımlarını destekleyen voleybol severlere de teşekkürlerini iletti.