HABERLER
01-01-2010 23:59

YENİLMEZ ARMADA BELEDİYESPOR

YENİLMEZ ARMADA BELEDİYESPOR

Düzce Belediyespor 14 Maçtır yenilmiyor. 2012-2013 sezonunda erkekler bölgesel basketbol liginde yaptığı 12 maçı kazanan

YENİLMEZ ARMADA BELEDİYESPOR
Düzce Belediyespor 14 Maçtır yenilmiyor. 2012-2013 sezonunda erkekler bölgesel basketbol liginde yaptığı 12 maçı kazanan Düzce Belediyespor bölgesel ligden yükseldiği 3. Ligde de ilk 2 maçını rahat kazandı.
KOLEJ TAKIMI GİBİ
 Hakan Kocakurt´un çalıştırdığı Düzce Belediyespor kolej takımı hüviyetinde. Sezon başında yaşanan maddi sorunların aşıldığı temsilcimizde gerek maç içinde, gerek antrenmanlarda ve gerekse saha dışında oyuncuların birlikteliği bu takımın 2. Lige çıkacağı sinyalini veriyor.
SON MAÇTA YİNE İYİ OYNADI
 3. ligdeki ilk deplasman maçını İstanbul temsilcisi TED ile yapan temsilcimiz karşılaşmayı zorlanmadan 87-46 yendi. Karşılaşmanın tamamında üstün olan Belediyespor bu galibiyetle gruptaki liderliğini devam ettirdi.
HEDEFE EMİN ADIMLARLA GİDİYOR
 Takımın 2. Lig hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Düzce Belediyespor basketbol takımı menajeri Murat Çimen her maçın final olduğunu belirterek" Biz gerçekten çok iyi bir ekibiz. Bunu bir çok kez söyledim. TED karsısında yine iyi oynadık ve kazandık. Zor bir grupta mücadele ediyoruz. Bu hafta Düzce 18 Temmuz spor salonunda grubun güçlü ekiplerinden Bilecik Belediyespor ile oynayacağız. Taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyorum. Taraftarımızın desteği bize güç veriyor. Son TED maçında yüreklerini ortaya koyan tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi. (Kenan Işık/ Damla Gazetesi)