BASKETBOLDA GALİBİYET SERİSİ DEVAM ETTİ

BASKETBOLDA GALİBİYET SERİSİ DEVAM ETTİ
Üçüncü ligde mücadele eden Düzce Belediyespor Basketbol takımı galibiyet serisine devam etti.  Üçüncü lige yükselme maçlarında ve üçüncü ligde de üçüncü maçında namağlup ünvanını sürdüren Düzce Belediyespor bu hafta da Bilecikspor´u 69-60 mağlup etti.
18 Temmuz salonundaki karşılaşmada maça hızlı başlayan taraf konuk takım oldu. Birinci ve ikinci periyotta Bilecikspor 16-12 ve 36-28 önde kapattı. Daha sonraki periyotlarda Düzce Belediyespor üstünlüğü ele aldı ve maçın sonuna kadar da bu üstünlüğünü sürdürdü. Düzce Belediyespor sırasıyla 49-46, 58-51, ve son olarak da 69-60 öne geçerek maçı tamamladı. 18 Temmuz salonundaki basketbol karşılaşmasına basketbol severler büyük ilgi gösterdi ve takımlarını desteklediler.