HABERLER
01-01-2010 23:59

GENEL BAŞKANDAN BAŞKANA PLAKET

GENEL BAŞKANDAN BAŞKANA PLAKET

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan ziyaret sırasında Başkan Bayram´a Düzce´ye kazandırdığı  ´Muhtarlık Sosyal Tesisi´ için teşekkür plaketi takdim etti.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal  ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Osman Yaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Genel Başkan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Başkan Bayram´ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek ´ İş bilenin kılıç kuşanın misali Düzce´ye hizmetlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Düzce´de yenilik gördüm, çalışmalarınızı takip ediyorum. Muhtarların gönlünde taht kurmuşsunuz. Her birimiz kendisine onur vereni asla unutmaz´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve " Ziyaretiniz benim için önemlidir. Ben muhtarları çalışma arkadaşı olarak görüyorum. Ne kadar faydalı olabiliriz ona bakıyoruz. Muhtarlarımız hizmetin esasındadır. Onların aracılığı ile hizmet edileceğine inanıyorum. Onlarında işlerini iyi yapabilmeleri adına destek oluyoruz. Onların dert ettiği konular bizim de derdimizdir´ dedi.  Konuşmaların ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal Başkan Bayram´a teşekkür plaketi takdim etti.