23 NİSAN ÖGRENCİLERİ

23 Nisan İlkokul ve ortaokulu 8’inci sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Dersi için Düzce Belediyesi

23 NİSAN ÖGRENCİLERİ

ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİLER

23 Nisan İlkokul ve ortaokulu 8´inci sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Dersi için Düzce Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi´nde inceleme yaptılar. Okulun Fen Bölümüne ilişkin 4 şubenin tüm öğrencilerinin katıldığı inceleme gezisinde tesis yöneticileri ve laborantları tarafından bilgi aktarıldı.

23 Nisan okul öğrencileri Fen Bilimleri dersinin bir bölümünü Düzce Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi´nde uygulamalı olarak yaptılar. Okul Müdürü Sebahattin Yıldız, Fen Bilimi öğretmenleri Elka Bayram, Fatih Albayrakoğlu ve Kazım Savaş ile 8´inci sınıf öğrencisi 90 öğrenci içme suyu tesisinin laborant ve su çökeltme ile dinlenme havuzları başta olmak üzere tüm bölümlerinde inceleme yaptılar. Tesis sorumlusu Elektrik Teknisyeni Ali Yaşar ile tesis laboratuar sorumlusu Biyolog Hakan Polatkan Erdoğan öğrencilere suyun kaynağından, işlenmesi, ilaçlanması ve şebekeye verilmesine kadar olan tüm aşamaları konusunda bilgi aktardılar. Okulun öğretmenleri de uygulamalı olarak öğrencilere tesislerde bilgi verdi. Tüm öğrencilerin büyük bir ilgi ve merakla inceledikleri tesis gezisi poğaça ve meyve suyu ikramı ile sona erdi.