ELKA BAYRAMDAN ANLAMLI KUTLAMA

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle

ELKA BAYRAMDAN ANLAMLI KUTLAMA

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Belediye Meclisi ve Kent Konseyi kadın meclis üyeleri ile Düzce Belediyesi´nde çalışan kadın personel için Coşkun yemek salonunda dayanışma yemeği düzenledi. Sevgi evlerinde kalan kız çocuklarının da katıldığı yemekte konuşan Elka Bayram, ´ Biz kadınlar, toplumun her alanında emeğimizle, ürettiğimiz ile yaşama bir değer katıyoruz´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram tarafından düzenlenen 8 Mart dayanışma yemeğine Düzce Valisi Adnan Yılmaz´ın eşi Aysel Yılmaz da katıldı. Katılımın yüksek olduğu yemekte konuşan Elka Bayram, kadın emeğinin değerini dile getirdi. Bayram konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi : " Biz kadınlar, toplumun her alanında emeğimizle, ürettiğimiz ile YAŞAMA BİR DEĞER katıyoruz. Tarlada çalışan kadın çiftçilerimiz, tezgahının başındaki kadın emekçilerimiz, sınıflardaki kadın öğretmenlerimiz, toplum yönetimindeki kadın siyasetçilerimiz, çalışma hayatındaki kadın üreticilerimiz yaşamın değerli bir varlığıdır. Tabii ki, en önemlisi, KADIN çocuklarımızın ´şefkatli annesi´, eşlerinin ´sevgili yarenleridir´. Bu değer ve emekle unutmayın ki, bu dünya sizlerin elleri, yürekli üzerinde aydınlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bunları bir kez daha dile getirmek istedim´. Daha sonra konuşan Aysel Yılmaz da yaptığı konuşmada tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladıktan sonra bir süre önce Düzce il genelinde başlattığı koruyucu aileliği ön planda tutan Gönül Elçileri projesinden söz etti ve tüm bayanları bu projeye katılmaya çağırdı. Program daha sonra çeşitli yarışmalar ve eğlence ile devam etti.