BAYAN ARICILAR SERTİFİKA ALDI

BAYAN ARICILAR SERTİFİKA ALDI

Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Akşam Sanat Okulu Arıcılık Kursu kursiyerleri sertifikalarını aldılar. Çay mahallesindeki kurs binasında düzenlenen törene Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Düzce protokolü katıldı.
Arı Yetiştiriciliği Kursunu tamamlayan 27 kursiyer sertifika aldı. Törende konuşan Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, kadınların ekonominin her alanda yer aldığına değinerek ´ Çalışan kadınlar hem aile bütçesine katkıda bulunuyorlar, hem de topluma örnek oluyorlar´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada kadın üretiminin önemine değindi ve ´ Çalışan kadınların ekonomiye katkılarından ötürü öz güvenleri artmaktadır. Kendi emeği ile ekonomik gücü edinen kadınlar daha başarılı olmaktadırlar´ dedi.