BAŞKAN EKABİRLERİ AGIRLADI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce’nin tanınmış esnaf ve sivil toplum kuruluş önderlerini ağırladı

BAŞKAN EKABİRLERİ AGIRLADI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´nin tanınmış esnaf ve sivil toplum kuruluş önderlerini ağırladı. Başkan Bayram belediye başkanlık makamında Düzce´nin ´Ekabirleri´ ile bir araya geldi.
Düzce´de yıllardan beri çeşitli iş kollarında esnaflık yapan aynı zamanda yine uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında başkanlık görevlerinde bulunan tanınmış kişiler Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın daveti üzerine başkanlık makamında bir araya geldiler. Düzce´nin ´Ekabir´ leri olarak bilinen Ahmet Güney, Erol Çakman, Kadir Özçelik, Naci Acar, Necdet Üstüner, Seyfettin Yüksel ve Yunus Güngör bir araya gelerek Başkanlık makamında buluştular. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce´ye büyük hizmetleri ve emekleri olan değerli insanları ağırlamaktan memnunluk duyduğunu belirtti ve ´ Düzce´nin ekabir insanları diyebileceğimiz değerli insanları bir arada görmek beni mutlu etti. Herkesin tanıdığına inandığım bu insanların Düzce´ye büyük hizmetleri olmuştur ve halen de olmaktadır. Onların görüşleri ve önerileri benim için önemlidir´ dedi.