BELEDİYESPOR ZORLANMADAN KAZANDI

BELEDİYESPOR ZORLANMADAN KAZANDI
Süper Amatör Ligde Düzce Belediyespor ile Çiftlikspor Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldiler. Yağmur altında oynanan maçta Düzce Belediyespor zorlanmadan kazandı ve 3 puanı aldı.
Maçın başında atak oynayan taraf Çiftlikspor oldu. Ani bir kontratak sonucunda çiftlikspor Düzce Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Ancak daha sonra Düzce Belediyespor karşılaşmada üstünlüğü ele geçirdi. Baskı oyunun sonucunda Düzce Belediyespor ilk yarıda üç golü arka arkaya buldu ve ilk devre 3-1 Düzce Belediyespor´un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da Düzce Belediyespor rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettirdi ve  son olarak 85´inci dakikada durumu 4-1 yaparak sahadan galip ayrıldı ve puan cetveline 3 puanı daha yazdırdı.