BAŞKAN EŞİNDEN YAŞLILARI ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram, ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle

BAŞKAN EŞİNDEN  YAŞLILARI ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram, ´Yaşlılar Haftası´ nedeniyle, Kültür mahallesinde Koç ailesinin misafiri oldu. Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Elka Bayram ´ Yaşlı insanlarımız her zaman eli öpülesi insanlardır. Onların hayat tecrübeleri, yaşama bakışları bizlere adeta birer ders niteliğindedir. Bundan dolayı da yaşlılara vefa borcumuz vardır´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram, beraberinde Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sümer ile birlikte Kültür mahallesinde yalnız yaşayan Yüksel ve Mehmet Koç ailesinin misafiri oldu. Yaşlılar Haftası içinde çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiğini ifade eden Elka Bayram ´Ziyaretimizi de bu manada yaptık. Ama onları hatırlamak için bir günle yetinmek doğru değil. Yaşı ilerlemiş kişiler, güngörmüş, hayat tecrübeleri olan, görüşleri engin kişilerdir. Dolayısıyla, ders alabileceğimiz, hayata bakışlarından çok şeyler öğrenebileceğimiz kişilerdir. Böylesi günler bunların dile getirilmesi açısından bir fırsat oluşturuyor´ dedi. Bayram ve Koç ailesi bir süre sohbet ettiler. Ziyarette Elka Bayram yaşlı çifte çeşitli hediyeler de takdim etti.