BİZİ RAHAT BIRAKIN

BİZİ RAHAT BIRAKIN
Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Okulu tarafından Irak savaşı sırasında ve sonrasında patlayan bombalarla yaralanmış Iraklılarla ilgili olarak Düzce Belediye Sergi Salonu´nda ´Savaş Karşıtı´ fotoğraf sergisi açıldı.
Irak Savaşı´nın 10´uncu yıldönümü olan 23 Mart 2013 tarihinde açılan sergi ile ilgili olarak bilgi veren proje sorumlusu Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İlyas Temel Safak " Türkiye´de ve dünyada mümkün olduğu kadar çok sergi açıp, mümkün olduğu kadar çok yerde gösterimizi sunarak savaşın sivillerin hayatını nasıl etkilediğini göstermek ve  ´savaşa Hayır´ demek istiyoruz. Fotoğraf sanatçısı Niko Guido 2010 yılının Aralık ayında ve geçtiğimiz sene Ürdün´ün başkenti Amman´a giderek plastik cerrahi ameliyatları geçirmiş Iraklılar´ın portre fotoğraflarını çekti´ dedi. Düzce Belediyesi sergi salonundaki açılışa, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Düzce Üniversitesi İletişim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, DÜ öğrencileri ve davetliler katıldı. Sergi daha sonra 25-26-27 Mart tarihlerinde AVM ve 28-29 mart tarihlerinde de Düzce Üniversitesi´nde açılacak.