HER MAHALLEDEN ANNE SEÇİLECEK

Düzce Belediyesi bu yıl ‘Anneler Günü’ için farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor

HER MAHALLEDEN ANNE SEÇİLECEK
Düzce Belediyesi bu yıl ´Anneler Günü´ için farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Buna göre belediyeye bağlı 49 mahallede birer ´Yılın Annesi´ seçilecek. Anneler Günü kutlamasında seçilen 49 ´Yılın Annelerine´ hediyeler verilecek.
Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan ´Anneler Günü´ için Düzce Belediyesi geçen yıllara göre farklı bir etkinlik hazırladı. Buna göre belediye sınırları içinde bulunan 49 mahallede, muhtarların belirleyeceği ´Yılın Annesi´ seçilecek. Her mahalleden seçilen 49 yılın annesine kutlamaların yapılacağı gün çeşitli hediyeler takdim edilecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda planlanan etkinlik için Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlhami Han muhtarlık hizmet binası konferans salonunda muhtarlara bilgi verdi.