BAŞKAN BAYRAM MEHMET ÖZHASEKİYİ KARŞILADI

Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti

BAŞKAN BAYRAM MEHMET ÖZHASEKİYİ KARŞILADI
Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Başkan Bayram, Özhaseki´ye belediye önünde karşıladı. Başkanlık makamında yapılan görüşmenin ardından Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki AK Partisi tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi dersinde konuştu.
Başkan İsmail Bayram, Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin belediye başkanlarının örnek aldığı bir şehir olduğuna dikkat çekti. Başkan Bayram, "Kayseri belediyecilikte birçok şehrin ve belediye başkanının örnek aldığı bir şehir. Yapılan düzenlemelerle, belediyecilik anlayışı, vizyonu ve öngörüleri ile öne çıkmış bir şehir. İnşallah Türkiye´nin her yeri bu örnek şehir Kayseri gibi olsun. Bizde kendilerini örnek alıyoruz" diye konuştu. İsmail Bayram, uzun yıllardır görev yapan başkanın sanki yeni başlamışçasına aynı heyecanla görev yaptığını gördüklerini ve izlediklerini kaydederek "Kendisi her ne kadar uzun yıllardır bu görevi yapıyorum. Yaşım ortaya çıkacak dese de biz kendisini çok genç ve dinamik gördük. Şehri de o şekilde yönettiğini biliyoruz ve takip ediyoruz. Düzce´ye gelmişken belediyemizi de ziyaret etti. Başarılarının artarak devamını diliyorum ve bekliyorum. Kendisine ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Ziyareti ile ilgili değerlendirmede bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Siyaset Akademisine katılmak üzere geldiği Düzce´de siyaset ve belediyecilik alanında bilgilerini paylaşacağını söyledi. 19 yıldan bu yane belediye başkanlığı yaptığını  ve belediyecilikte yeni değişim ve gelişimlerin önemli olduğunu belirten Mehmet Özhaseki "Partimin görevlendirmesi neticesinde şirin kentimiz Düzce´ye geldim. Epeydir gelmeyi istiyordum. Bir taraftan arkadaşlarımızla siyaset alanında değerlendirmelerde bulunacağız bir taraftan da belediyecilik alanında görgümüzü, bilgimizi paylaşacağız. Çünkü belediyecilik bir taraftan bilinen mutat işleri yapmanın yanı sıra epeyce de yeni gelişimler, değişimler neticesinde ortaya çıkan durumlarda bu yenilikleri şehrinize taşımak adına yapılması gereken birçok çalışmalardan ibaret. Bende bilgi ve birikimlerimi anlatıp paylaşmaya çalışıyorum. Bir taraftan yeni şeyler görerek öğreniyorum. Onları da şehrimize taşımaya çalışıyorum. Bu anlamda Düzce´de bir araya gelip onlarla birlikte sohbet edeceğiz" diye konuştu. Ziyarette Belediye Başkanı İsmail Bayram, Mehmet Özhaseki´ye tablo hediye etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile yönetimi de hazır bulundu. Başkanlıkta ziyaretin ardından Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki partisi tarafından belediye sosyal tesislerinde düzenlenen ´Siyaset Akedemisi´nde ders verdi.