ERZURUM BŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Avukat Ahmet Küçükler Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti

ERZURUM BŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET
Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Avukat Ahmet Küçükler Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler´i belediye önünde karşıladı.  Her iki başkan daha sonra makam odasına geçerek bir süre görüştüler. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, konuk belediye başkanına hat sanatı eseri bir tablo armağan ederken, Ahmet Küçükler de Başkan Bayram´a yöreye özgü oltu taşından yapılan tespit hediye etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile bazı il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.