BASKETBOL TAKIMIMIZ MARMARA ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Küçük Erkekler Marmara Grubu şampiyonası ilimizde yapıldı. 9 takımın mücadele ettiği bu

BASKETBOL TAKIMIMIZ MARMARA ŞAMPİYONU OLDU
Türkiye Küçük Erkekler Marmara Grubu şampiyonası ilimizde yapıldı. 9 takımın mücadele ettiği şampiyonada Düzce Belediyesi basketbol takımı tüm maçlarını kazandı ve Marmara Bölgesi Şampiyonu oldu. Böylelikle takımımız adını Türkiye Küçük Erkekler´de son 22 takım arasına yazdırma başarısı gösterdi.

A grubunda Tekirdağ temsilcisi Tredaş, Edirne temsilcisi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Balıkesir D.S.İ., Kırklareli ve Çanakkale temsilcisi Kepez basketbol takımı B grubunda ise Düzce Belediyesi, Sakarya temsilcisi Yıldızlar, Yalova temsilcisi Taşköprü ve Kocaeli D.S.İ. basketbol takımları mücadele ettiler. Grup maçlarının ardından gruplarında tüm maçlarını kazanan Tekirdağ temsilcisi Tredaş ve temsilcimiz Düzce Belediyesi basketbol takımları final oynamaya hak kazandılar. 18 Temmuz Spor Salonu´nda oynanan final maçı karşılıklı basketlerle start aldı. İlk periyodu Tredaş basketbol takımı 18 - 16 üstün tamamladı. İkinci periyotta karşılıklı basketler devam etti. Farkı açan Tekirdağ temsilcisi devreyi 33 - 26 üstün tamamladı. Üçüncü periyotta 12 - 12 eşitlik vardı ve final periyoduna Tekirdağ temsilcisi Tredaş basketbol takımı 45 - 38 üstün girdi. Final Periyodunda sert savunması ile rakibine kolay sayı şansı tanımayan ve rakip potada basketler bulan temsilcimiz farkı kapattı. Normal süre 54 - 54 eşitlikle sona erdi. Uzatma bölümünde 7 - 5 üstünlük kuran Düzce Belediyesi basketbol takımı maçı 61 - 59 kazandı ve şampiyon oldu. Düzce Belediyesi basketbol takımı ilimizi 17 - 22 Nisan 21013 tarihleri arasında Malatya´da düzenlenecek olan şampiyonada temsil edecek.