HABERLER
01-01-2010 23:59

JUDO TAKIMINDAN BAŞKANA ZİYARET

JUDO TAKIMINDAN BAŞKANA ZİYARET

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı, İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte Düzce Belediye Başkanı

JUDO TAKIMINDAN BAŞKANA ZİYARET 
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı, İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı Belediye Spor Tesislerinde salon tahsis etmesinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız ve beraberindeki Judo takımı, Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Düzce Belediyesinin Aziziye Mahallesindeki Spor tesislerinde salonun Judo takımına tahsis edilmesinden dolayı teşekkür etti. Judocular uluslar arası standartlarda bir salona kavuşmaktan dolayı memnun olduklarını belirttiler. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, " Sporun içinden gelen bir başkan olmanızdan dolayı spora katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı Milli judocularımız İbrahim Seçen, Oğuzhan Özçelik ve Aycanur Bayraktar ziyaret ettiler. Milli Judocularımız, " Tüm judocularımız adına böyle bir salonda antrenman imkanı sağladığınız için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra başarılarımız artarak devam edecek. Artık mazeretimiz de kalmadı" şeklinde konuştular.  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, " Düzce´de sporcularımızın Milli takıma gitmeleri bizi memnun ediyor. Sizlere yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu. Artık sizler de Düzce´ye başarılar getirerek bizim göğsümüzü kabartacaksınız" ifadelerini kullandı.