DÜ ÇANAKKALE GECESİ

Düzce İsmetpaşa Ortaokulunun Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi konserine Düzce Valisi Adnan Yılmaz Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram olmak üzere Düzce protokolü ile davetliler katıldı.

DÜ ÇANAKKALE GECESİ
Düzce genelindeki müzik öğretmenlerinin Çanakkale Zaferi ile ilgili şarkılar söylediği ve İsmetpaşa Ortaokulu öğrencilerinin de koro halinde eşlik ettiği konser büyük ilgi çekti. İsmetpaşa Ortaokulunun TRT sanatçısı Ramiz Bakırkaya ile birlikte hazırladığı Çanakkale Zaferi Kınalı Kuzuların Yolculuğu konseri sonrasında Düzce Valisi Adnan Yılmaz, katkılarından dolayı Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a, öğretmenlere ve öğrencilere plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Eşi Elka Bayram ile birlikte geceye katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram öğrencilerle de bol bol fotoğraf çektirdi.