AYKUT KUŞKAYA KUTLU DOĞUM HAFTASINDA

AYKUT KUŞKAYA KUTLU DOĞUM HAFTASINDA
Düzce Belediyesi´nin Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri içinde tasavvuf müziği sanatçısı Aykut Kuşkaya sahneye çıktı. Kuşkaya´nın şarkılarına izleyenler de eşlik etti.
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen ve birçok sivil toplum kuruluşu tarafından da desteklenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Anıtpark´daki etkinliklerle devam etti. Belediye tarafından özel olarak kurulan sahnede tasavvuf ağırlıklı bir program gerçekleştirildi. Tasavvuf müziği sanatçısı Aykut Kuşkaya da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri içinde Anıtpark´da sahne aldı. Kuşkaya´yı alkışlarla takdir eden izleyiciler sanatçının şarkılarına da eşlik ettiler.