AYHAN ŞAMANDAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Düzce Belediyesi tarafından ‘Eğitime Destek’ amacıyla başlatılan ‘Mesleğimi Tanıyorum’ projesi devam ediyor

AYHAN ŞAMANDAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Düzce Belediyesi tarafından ´Eğitime Destek´ amacıyla başlatılan ´Mesleğimi Tanıyorum´ projesi devam ediyor. Düzce´de bulunan tüm liselerde gerçekleştirilecek olan programın Düzce Teknik Endüstri Meslek Lisesi´ndeki bölümünde  Yapı Mimarlığı ve İnşaat konuları ele alındı.  Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan Şamandar Düzce Teknik Endüstri Meslek  Lisesi´nde öğrencilerle bir araya geldi.
Düzce Belediyesi´nin bir ay boyunca sürecek olan liselerde ´Mesleğimi Tanıyorum´ projesi devam ediyor. Lise öğrencilerinin meslek seçimlerinde rehber olması amacıyla başlatılan projesinden biri daha Düzce Teknik Endüstri Meslek  Lisesi´nde yapıldı. Söyleşinin başında bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Her yıl eğitime destek amacıyla bir proje geliştiriyoruz. Bu yıl da öğrencilerin meslek seçiminde etkili olabilmesi amacıyla çeşitli meslek gruplarından mesleğinde uzman ve popüler kişileri getirerek meslek bilgileri hakkında söyleşi imkanı sunuyoruz´ dedi. Ardından söyleşiye başlayan,  DÜ Düzce MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Şamanda mesleğine ilişkin bilgiler verdi. Şamandar aynı okuldan mezun olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi ´ çok önemli bir okulda ve bölümde okuyorsunuz. Şu anda okuyan herkes bir meslek sahibidir. Buraya kadar geldiniz ama bundan sonra ne kadar yükseleceğiniz sizlerin elindi. Bunun için benim 3K formülüm var. ´Kafanızdan´ bilgiyi, ´kalbinizden´ sevgiyi eksik etmezseniz ´karnınız´ her zaman doyacaktır´. Sunumun ardından Şamandar öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, projeye katkısından dolayı Doç. Dr. Ayhan Şamandar´a  plaket takdim etti.