ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİKLER DÜZENLENDİ

Düzce Belediyesi tarafından Çocuk Şenliği düzenlendi. Anıtpark´da programlanan çocuk şenliği günboyu sürecek

ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİKLER DÜZENLENDİ
Düzce Belediyesi tarafından Çocuk Şenliği düzenlendi. Anıtpark´da programlanan çocuk şenliği günboyu sürecek.
Düzce Belediyesi´nin bahar ve yaz ayları için organize ettiği sosyal ve kültürel projelerinden biri çocuklara yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Tüm çocukların ücretsiz olarak yararlanabileceği çocuk şenlikleri, çocuk şarkıları, Karagöz- Hacivat, şişme maskot, kutla gösterilerin yer alacağı sahne ve animasyonlar ile başlayacak. Şenlikler de daha sonra şunlar yer alacak: Palyaço, Aşuk Maşuk, şişme oyun parkları,Jonglör,Ateşbaz,  şişme dev kaydırak, rodeo oyun makinesi. Şenliklere katılan tüm çocuklara pamuk şeker ile Osmanlı macunu ücretsiz olarak dağıtılacak. 28 Nisan tarihinde Anıtpark´daki çocuk şenliği saat 10,00´de başlayacak ve saat 17,00´ye kadar sürecek ( Foto: Arşiv)