İŞÇİLER TARİHE GEÇECEK

İŞÇİLER TARİHE GEÇECEK
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü işçileri ile birlikte şantiye alanında yemek yedi. İşçilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Bayram, ´Arazide zor işler yapıyorsunuz. Hizmetleriniz açısından Düzce size bakıyor. Yapılan işler nedeniyle siz işçiler tarihe geçeceksiniz´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı işçilerle birlikte birlik ve dayanışma projelerini sürdürüyor. Kısa bir süre önce Temizlik İşleri işçileri ile bir araya gelerek yemek yiyen Başkan Bayram bu kez de Fen İşleri Müdürlüğü işçileri ile bir araya geldi. Fen İşlerinin şantiyesinde işçilerle birlikte yemek yiyen Başkan Bayram işçilere hitaben konuşma yaptı. Arazide çalışmanın zorluklarına değinen Başkan Bayram konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi " Sahada çalışan işçiler olarak zor bir görev yapıyorsunuz. Düzce´nin hizmet olarak sizden beklentileri vardır. Düzce bu açıdan size bakıyor. Her mahalleli, alt  yapısı yoksa, eksikse, asfaltı, kaldırımı yapılmamışsa bunların yapılmasını bekler. Sizler belediyenin dışarıda görünen yüzüsünüz. Sahadaki başarınız belediyenin başarısıdır. Bu yüzden çok işimiz var. Allah size güç kuvvet versin. Belediye olarak yapılmamışları yapıyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Belediye tarihinde görülmemiş şekilde yollar açılıyor, asfalt yapılıyor. Bu yüzden sizler yaptığınız, yapacağınız işlerle tarihe geçeceksiniz´ . Yemekte Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli ile Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz da hazır bulundu. Başkan daha sonra işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.