ÇANAKKALE GEZİSİ TAMAMLANDI

ÇANAKKALE GEZİSİ TAMAMLANDI
Düzceli Gençler Tarihi İle Buluşuyor adıyla başlatılan liseli öğrencilerin Çanakkale gezisi projesi tamamlandı. Bir hafta süren Çanakkale gezisi için son olarak Düzce Özel Eğitim ve Meslek Merkezi öğrencileri gitti. Okulun 42 öğrencisini Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte yolcu etti.
Belediyenin geleneksel hale getirdiği ve her yıl gerçekleştirdiği lise öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi tamamlandı. Bir haftalık süre içinde 19 okulun öğrencileri Çanakkale´ye götürüldü. Gençlerin yakın tarihlerini öğrenmede Çanakkale Deniz Savaşı´nın önemli olduğunu hatırlatan Başkan Bayram ´ Öğrencilerimizin tarihlerini öğrenmelerinde Çanakkale önemli bir yerdir. Burada Kurtuluş Savaşı destanı yazıldı. Türkiye´de yaşayan herkes Çanakkale´yi görmelidir. Biz de bu amaçla bu projeyi hayata geçirdik´ dedi.  Çanakkale gezisinin son turunda Düzce Özel eğitim Merkezi öğrencileri yolcu edildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte öğrencileri uğurladı.