YUNUS GÜNERDE MEZUNİYET GECESİ

YUNUS GÜNERDE MEZUNİYET GECESİ
Düzce Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet töreni yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın oğlu Akın Bayram da mezun olanlar arasında yerini aldı.
Düzce Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi´nin mezuniyet töreni Ensar salonunda yapıldı. 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet töreni için özel bir program hazırlandı. Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı bir konuşma yaparak mezun olan öğrenci kutladı ve başarılarının devamını diledi. Törende daha sonra mezun olan öğrencilerin slayt gösterileri yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram mezun olanlara diplomalarını ve başarı plaketlerini verdi. Bayram çiftinin oğlu Akın Bayram da mezun olanlar arasında yerini aldı.