GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUSU

GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUSU
Düzce Belediyesi Gençlik Şöleni büyük ilgi gördü. Anıtpark Meydanında hafta sonu günboyu süren  etkinlikler gerçekleştirildi. Şenlik gece Kolpa konseri ile son buldu.
Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen Anıtpark Meydanı´nda günboyu süren etkinliklere gençler büyük ilgi gösterdi. Gençlik Şöleni için Anıtpark Meydanı´nda özel düzenlemeler yapıldı. Alanın bir bölümüne okulların kültür ve sanat etkinlikleri için stantlar kuruldu. Oyun ve eğlenceler için de şişme oyun parkurları yerleştirildi. Konserler içinde özel bir sahne kuruldu. Başta gençler olmak üzere aileler ve çocuklar oyun parkurlarında ve okul stantlarında eğlendiler ve etkinliklere katıldılar. Belediye Başkanı İsmail Bayram alana gelerek gençlerle sohbet etti. Başkan Bayram Kolpa konserini de ailesi ile birlikte izledi. Akşam saatlerine doğru ise okulların müzik grupları sahne aldılar. Zübeyde Hanım Kız Meslek Roman Halkoyunlarının gösterisi büyük beğeni topladı. Akşam saatlerinde ise gençlerin gözdesi Kolpa grubu sahne aldı. Alanı dolduran gençler Kolpa´nın şarkılarına eşlik ettiler. Konser öncesi gençlere hitaben bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Gençler toplumumun en dinamik kesimidir. Eğlenceyi, moral ve motivasyonu da en çok onlar hak ediyor.  Öğrenci olanlar için de eğitim sezonu bitiminde sınavlar öncesinde bu tür eğlencelerin ve etkinliklerin yararlı olacağını düşündük. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim´ dedi. Anıtpark´daki etkinlikler sırasında alandaki herkese belediye tarafından ücretsiz olarak sandviç, ayran ve su ikram edildi. Gece havai fişek gösterisi ile son buldu.