U16 BÜYÜK BAŞARISI

Düzce Belediyespor U16 takımı U16 liglerinde önemli bir başarıya imza attı

U16 BÜYÜK BAŞARISI
Düzce Belediyespor U16 takımı U16 liglerinde önemli bir başarıya imza attı. Bölgesinde namağlup olarak grup şampiyonası için Bartın´ı giden Belediyespor burada yaptığı üç maçı da kazanarak Türkiye´de ilk 18 takım arasına girdi.
U16 Liginde namağlup olarak şampiyon olan Düzce Belediyespor takımı bölgesel karşılaşmalar için Bartın´a girdi. Burada ilk rakibi Bolu Kıbrıscık takımını 3-0 yenen Düzce Belediyespor grupta ikinci takım olan Samsun Bafraspor ile karşılaştı. Üstün performansını bu maçta da gösteren Düzce Belediyespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. U16 takımı grubunda son maçını da Zonguldak Erdemirspor ile yaptı. Düzce Beleidyespor finalde Zonguldak temsşlcisi Ereğli Erdemirspor takımını 55.dakikada Orhan ve 78.dakikada Nurullah´ın attığı goller ile yenerek Türkiye´de ilk 18 takım arasına adını yazdırdı. Bir üst turun yapılacağı il ve rakipler önümüzdeki hafta belli olacak. Düzce de yapılan müsabakalarda ve Türkiye Şampiyonası ilk ayağında gol yemeyen Düzce Belediyespor büyük bir başarıya imza attı. Takım koordinatörü Kenan Özen bu başarının tesadüf olmadığını belirtti ve ´ Alt yapıya yaptığımız yatırımların sonucunu alıyoruz. Ben Türkiye´de 18 takım içine adını yazdıran tüm teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum ´ dedi. Takım antrenörü Ömer Başol da ´ Maça inanarak çıktık. Zaten çok iyi hazırlanmıştık. Futbolcularımın hepsi hırsı oynadı ve bunun sonucunu aldı. ´ dedi.