KIRKYAMA SERGİSİ

Düzce Belediyesi’nin Meslek Edindirme Kurslarına bağlı ‘Kırkyama Sergisi’ açıldı

KIRKYAMA SERGİSİ
Düzce Belediyesi´nin Meslek Edindirme Kurslarına bağlı ´Kırkyama Sergisi´ açıldı. Sergi 5 haziran tarihine kadar açık kalacak
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Meslek Edindirme Kurslarına bağlı ´Kırkyama Sergisi´nin açılışı yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Meslek Edindirme Kurslarında bir yıllık emeğin değerlendirildiğini belirterek ´ Meslek Edindirme Kurslarına bağlı çeşitli branşlarda yıl sonu sergilerin açılışı gerçekleştiriliyor. Bir süre önce Karma sergisinin açılışını yaptık. Kırkyama zahmetli ve uzun uğraşı isteyen bir çalışmadır. Ben tüm hocalarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum´ dedi. 5 Haziran tarihine kadar açık kalacak olan serginin açılışında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve il yönetim  kurulu üyeleri, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Halk Eğitimi Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü yetkilileri ile davetliler hazır bulundular.