22-10-2019 23:59

ÇAKIRLAR'DA YOL AÇMA ÇAIŞMASI

Düzce Belediyesi Şehrin planlı bir şekilde büyümesi  ve ulaşım ağlarının genişletilmesi amacıyla yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalara bugün Çakırlar Mahallesinde devam edildi.

Düzce  Belediyesi ; Fen  İşleri  ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü  işbirliği ile yürütülen yeni yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Şehir  merkezini birbirine bağlayacak  farklı güzergahlar oluşturma konusunda büyük önem taşıyan çalışmalara bugün ,Çakırlar  Mahallesinde devam edildi.10 metre genişliğinde, 250 metre uzunluğunda genişletilen yol çalışmasıyla ana halterde rahatlama sağlanacak.

Aynı mevkide yürütülen kamulaştırma ve terk  işlemleri tamamlandığında bölgede yeni yol açma çalışmaları sürdürülecek.