ASFALTSIZ YOL KALMIYOR

ASFALTSIZ YOL KALMIYOR
Düzce Belediyesi yaz dönemi asfaltlama programını Beyciler mahallesinde sürdürüyor. Beyciler Çavuşlar mahalleleri bağlantı yolu ile ara sokakların tamamı asfaltlanıyor. Bunun için bir yandan bağlantı yolunda asfaltlama yapılırken bir yandan da asfaltlanacak ara sokaklar greyder ile hazırlanıyor.
Düzce Belediyesi´nin yaz dönemi boyunca planladığı asfaltlama programı devam ediyor. Şehir merkezinde eksik kalan yollarda asfaltlama ve yamalama yapılırken, mahallelerdeki yeni açılan çevre yolları ve ara sokaklarda da asfaltlama başlatıldı. Bunun için Beyciler mahallesinde Çavuşlar bağlantı yolu ile ara sokaklar asfaltlanıyor. Yaklaşık 10 kilometrelik Beyciler mahallesi asfaltlamasından sonra diğer mahallelerde de eksik olan ve yeni açılan yollarda asfaltlama devam edecek.  Düzce´de asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´şantiyemizde sürekli olarak asfalt üretiyoruz ve özellikle mahallelerde yeni açılan yollarda asfaltlama yapacağız. Bu arada bazı yerlerde de eksik olan asfaltlamaları tamamlayacağız, bazılarını yenileyecek ve yamalama yapacağız. Yaz dönemi sonuna kadar asfaltlamaya aralıksız devam edeceğiz. Düzce´de hiçbir yol asfaltsız olmayacak´ dedi.