KADİR GECESİ İÇİN İRFAN MECLİSİNDE PROGRAM

Düzce Belediyesi tarafından Kadir gecesi için belediye meydanında kurulan İrfan Meclisi’nde özel bir program düzenlendi

KADİR GECESİ İÇİN İRFAN MECLİSİNDE PROGRAM
Düzce Belediyesi tarafından Kadir gecesi için belediye meydanında kurulan İrfan Meclisi´nde özel bir program düzenlendi. Semazen gösterilerinin yapıldığı programda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte karanfil dağıttı.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediye meydanında kurulan İrfan Meclisi´nde Kadir gecesine özel program organize edildi. Teravih namazı sonrası başlayan tasavvuf müziği ile birlikte semazen gösterisi yapıldı. Alana eşi Elka Bayram ile birlikte gelen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram herkese karanfil dağıtarak Kadir gecesini kutladı. Büyük ilgi çeken program geç saatlere kadar sürdü.