TAKSİCİLER İÇİN İFTAR

TAKSİCİLER İÇİN İFTAR
Düzce Belediyesi tarafından taksi, otogar ve galerici esnafına belediye önünde iftar verildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara katılan esnafa hitaben yaptığı konuşmada ´ Taksiciler bu şehrin rehberleridir´ dedi.
Düzce Belediyesi tarafından toplu iftarlara taksici esnafı ile devam edildi. Belediye önünde İrfan Meclisi alanındaki iftara taksi, otogar ve galerici esnafı katıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara katılan taksici esnafı ile tek tek selamlaştı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Bayram ´ Taksiciler bu şehrin rehberidirler. Bu şehrin gözü kulağıdırlar. Sizlerle birlikte iftar açmaktan mutluluk duydum´ dedi.