VALİDEN BAŞKANLIĞA VEDA ZİYARETİ

VALİDEN BAŞKANLIĞA VEDA ZİYARETİ
Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Düzce Valisi Adnan Yılmaz veda ziyaretlerine başladı. Vali Yılmaz veda ziyaretlerine Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ederek başladı.
Düzce´de yaklaşık bir yıldan beri görev yapan Düzce Valisi Adnan Yılmaz Valiler Kararnamesi ile Ankara Merkez Valiliğine atandı. Düzce´nin 7´inci valisi olan Adnan Yılmaz, atamanın ardından veda ziyaretlerine başladı. Vali Yılmaz ilk olarak Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret etti. Başkanlık makamında yapılan veda ziyaretinde Vali Yılmaz ile Başkan Bayram bir süre görüştüler. Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´deki hizmetlerinden ötürü Vali Adnan Yılmaz´a teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.