MISIR İÇİN KATLİAMA TEPKİ

Mısır’daki katliama ilişkin olarak Düzce’den tepki yükseldi. Mısır’da vahşice katliama kurban gidenler

MISIR İÇİN KATLİAMA TEPKİ
Mısır´daki katliama ilişkin olarak Düzce´den tepki yükseldi. Mısır´da vahşice katliama kurban gidenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Mısır´daki katliama tepki gösterdi ve ´ Tüm İslam ülkelerinin ve insanlığın bu katliama dur demesi gerekiyor´ dedi.
Mısır´da katliama karşın tepkiler giderek yükseliyor. Mısır´da darbeye ve zorbalığa direnenlere karşı başlatılan katliam tel´in edildi. Katliamda hayatını kaybedenler için Cedidiye camiinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Ardından da kısa adı İHH olan İnsanı Yardım Vakfı tarafından bildiri okundu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Mısır´da insanlık dramı yaşandığına dikkat çekti ve ´ Tüm İslam ülkelerinin ve insanlığın bu katliama dur demesi gerekiyor´ dedi.