HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCESPOR SEZONU AÇTI

DÜZCESPOR SEZONU AÇTI

Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Düzcespor topbaşı yaptı

DÜZCESPOR SEZONU AÇTI
Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Düzcespor topbaşı yaptı. Şıralık tesislerinde gerçekleştirilen açılışa Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Bayram ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Başkan İsmail Bayram açılışta yaptığı konuşmada yeni sezonun hayırlı olmasını diledi ve tüm sporcular ile teknik kadroya başarılar diledi. Sezon açılışı için katılımcılara ve sporculara pasta ve tatlı ikram edildi.

İŞTE TEKNİK KADRO
Kırmızı lacivertlileri yeni sezonda Özgür Oral, Adnan Özel ikilisi çalıştıracak. Düzcespor alt yapısında birlikte oynayan futbol adamları Düzce futbolunun önemli isimleri arasında. 2011-2012 futbol sezonunda Düzcespor teknik sorumlusu olarak görev yapan Özgür Oral bir sezonun ardından tekrar eski görevine dönerken Türk futboluna önemli isimler kazandıran ve Düzcespor alt yapısında uzun yıllar görev yapan Adnan Özel ikilisi takımı bölgesel lige taşımaya çalışacak.

YENİ TRANSFERLER

Düzcespor yönetimi teknik kadronun isteği doğrultusunda dış transferde bu güne kadar şu isimlerle anlaştı.
1-OSMAN ATAY
1985 Vakfıkebir doğumlu Osman Atay futbola Beşikdüzüspor´da başladı. Şalpazarısporgençlikspor, Gümüşhanespor formaları giyen tecrübeli futbolcu 2011-2012 futbol sezonunda Düzcespor´da oynamıştı. Osman Atay geçen sezon Beşikdüzüspor´un tüm maçlarında yer aldı, 4 gol attı ve 6 sarı kart gördü.
2-BÜNYAMİN KIR:
1987 Rize doğumlu Bünyamin Kır futbola Çaykurspor´da başladı. İyiderespor ve Kalkanderespor formaları giyen Kır geçtiğimiz sezon Derepazarıspor´da oynadı.
3-YÜCEL ALTUNTAŞ:
1988 Trabzon doğumlu Yücel Altundaş 1999 yılından itibaren Kaltanderespor forması giyiyor..Forvet hattında oynuyor.
4-HÜSEYİN ARSLAN:
1991 Gölyaka doğumlu Hüseyin Arslan futbola Aydınpınarspor´da başladı. Düzcespor, Kaynaşlıspor, BeyköyBelediyespor ve Modafenspor formaları giyen Arslan geçtiğimiz sezon BeyköyBelediyespor´da oynamıştı.
5-BAHADIR KIYAK:
1979 Bolu doğumlu Bahadır KıyakDüzce´li futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim. Futbola Boluspor´da başlayan Bahadır kıyak, Boluspor, Erzurumspor, Çankırıspor, Fenerspor, Bilecikspor, Erzurumspor ve BeyköyBelediyespor takımlarında oynadı .
6-SOYDAN SEVEN:
1988 Düzce doğumlu Soydan Seven Düzce Belediyespor´da başladığı futbol yaşantısında Düzce Belediyespor, Düzcespor ve BeyköyBelediyespor formaları giydi.
7- SAMET GÜNDÜZ
1987 İzmit doğumlu Samet Gündüz futbola Kocaelispor´da başladı. Körfez, Küçükköy, Gölcükspor, Altınovaspor ve Armutluspor formaları giyen Samet Gündüz 2012-2013 futbol sezonunda 24 maçta Armutluspor kalesinde görev yaptı.

İÇ TRANSFER

Geçen sezon kırmızı lacivertli formayı giyen ve 2013-2014 futbol sezonunda da Düzcespor´un başarısı için ter dökecek futbolcular şöyle sıralanıyor.
1-SERKAN ÖZ:
1984 İzmit doğumlu Serkan Öz takımın kaptanı. Futbola Aydınpınarspor´da başlayan Serkan Öz Düzce Belediyespor, Düzcespor, BeyköyBelediyespor formaları giydi.
2-AHMET ALTINTAŞ:
1994 Düzce doğumlu Ahmet Altıntaş Düzce Gençlikspor´da futbola başladı ve 2008 yılından beri Düzcespor´da forma giymeye devam ediyor.
3-CANBERK ARAÇ:
1994 Keçiören doğumlu Canberk Araç 2009 yılından itibaren Düzcespor kadrosunda yer alıyor.
4-CELAL BERBER:
1981 Samsun doğumlu. Kadıköyspor, Samsunspor, Çarşambaspor, Girasunspor, Merzifonspor, Bulancakspor, İlkadım Belediyespor, Karsspor, Kahramanmaraşspor, Düzcespor(2008-2009) Ankara Demirspor, 1930 Bafraspor formaları giyen Celal Berber geçtiğimiz sezon kırmızı lacivertli forma altında mücadele etmişti.
5-AHMET SEZGİN ÖKSÜZ:
1988 Borçka doğumlu Ahmet Sezgin Öksüz BorkaGençlikspor.Borçkaspor, Arhavispor,İyiderespor ve Düzcespor formaları giydi.
6-EMRE KORKMAZ:
1990 İzmit doğumlu. Futbola 2001 yılında İlimtepespor´da başladı. Körfez futbol kulübü. Galatasaray, Kocaelispor, Körfez Belediye HerekeYıldızsphor, Dilovası Belediyespor, Kalkanderespor ve Düzcespor´da oynadı.
7-TARIK ARİS SELÇUK:
1992 Bafra doğumlu TarııkAris Selçuk geçtiğimiz sezon Düzcespor´da dikkat çeken isimlerin başında geldi. Doğanca Belediyespor´da futbola başlayan Tarık Aris Selçuk Bafraspor, YalıkavakBelediyespor ve Düzcespor´da futbol oynadı. (Kenan Işık / Damla Gazetesi)